Installera

Värme & kyla

Vi erbjuder installation och service av värmepumpar. Med våra värmepumpar kan du sänka din uppvärmningkostnad betydligt.

Bergvärme, Jordvärme, Luft/vatten, Frånluftsvärme & luft/luftvärmepumpar har vi normalt på lager & erbjuder fritt hembesök för att se just dina förutsättningar. Vi överlämnar en offert på totalpriset för installationen & informerar dig om vilka garantier som gäller på produkten.

Vi tar helhetsansvar från behovsanalys till färdig anläggning.

Vi ordnar gärna serviceavtal på alla värmepumpar vi installerar för att optimera ditt energisparande, maximera effekten men också för att du ska känna dig trygg med att din värmelösning fungerar när den behövs som mest. De flesta värmepumparna tillåter distansstyrning, en bra möjlighet att övervaka driften även när du inte är på plats.

För dom varma dagarna installerar vi luft/luftvärmepumpar för kyla. För små och stora anläggningar. Njut av ett behagligt inomhusklimat även när utomhustemperaturen är som varmast.

Det är viktigt att din värmepump eller AC presterar maximalt. Men det är minst lika viktigt att du väljer en bra installatör. Vi är certifierade återförsäljare och servicepartner till Thermia och Mitsubishi Electric. Energibesparande, miljövänliga & mångsidiga. Kontakta oss gärna för mer information om våra lösningar för klimatet i er fastighet.

Kontakta oss

 

 

 

 

Offert