Trygghet, ansvar & engagemang

Om Kalmar VVS & Elmontage

Kalmar VVS & Elmontage AB bildades år 1977. Från början under namnet Kalmar VVS-montage. Sedan 1994 har el varit en del av verksamheten då Kalmar El-montage förvärvades.

Då företaget växte, bildades ett nytt bolag 2002 med nuvarande företagsnamn. I samband med detta byggdes nya lokaler som företaget flyttade in i. Kalmar VVS & Elmontage består av en butik, lager, service & entreprenadmontörer och tjänstemän. Vi är idag 50 st engagerade medarbetare.

Kalmar VVS & Elmontage AB ́s affärsidé är att förverkliga människors önskemål och behov gällande VS & Elinstallationer samt erbjuda smarta energitekniska lösningar. Vi planerar, installerar och reparerar system för framtiden. Butiksförsäljning av VS & elprodukter samt tillhörande tjänster.

Vår vision är att Kalmar VVS & Elmontage ska vara ett installationsföretag i framkant. En komplett leverantör och kunnig samarbetspartner för den lokala marknaden. Vi vill vara en Trygg arbetsgivare med kompetent och Engagerade medarbetare som tar Ansvar för nuläge och framtiden. Vi utformar, installerar och underhåller dess tekniska system.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och har erfarna och kunniga montörer som utför arbetet. Vi erbjuder alltid råd och vägledning om olika VVS- och Elrelaterade frågor för att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov.

Kontakta oss
Offert